Hos Anders Thomsen Racing næres vores store ambitioner i krydsfeltet mellem Anders’ værdier og hans usædvanligt store potentiale.

 For os er det nemlig altafgørende, at de sportslige resultater går hånd i hånd med solide menneskelige værdier.

Som sponsor bakker du ikke kun op bag drømmen om en ny dansk verdensmester i speedway. Du får et gennemført professionelt produkt, der er baseret på de kvaliteter, som kun en sportsstjerne i absolut verdensklasse står inde for.

Som sponsor for Anders, er  der en række muligheder for omtale, profilering og spin-off på din aftale. Vi arbejder både med eksponering og aktivering af sponsorater.

Vi arbejder både med faste sponsorpakker, men også individuelle løsninger, hvor vi udarbejder sponsoraftaler,  hvor den enkelte får præcis den profilering,  der giver det bedste afkast i forhold til sponsoratets størrelse.

Mennesker er forskellige.
 
Virksomheder er forskellige.
 
Og det bør sponsorater også være.

Kontakt os gerne for en præsentation af mulighederne.

Anders Thomsen Next Level Partner

BLIV ”NEXT LEVEL PARTNER” OG FÅ DEL I DEN STORE DRØM

Hos ANDERS THOMSEN RACING har vi en klar ambition om, at Anders inden for en overskuelig årrække skal nå helt til tops i international speedway.

Den ambition vil vi gerne dele med DIG – så det er med den største fornøjelse, vi nu kan give DIG mulighed for at blive en del af drømmen ved at invitere DIG til at blive

NEXT LEVEL PARTNER 2019

Som Partner i Anders Thomsen Next Level, bliver du inviteret ind i et utraditionelt netværk.

Anders Thomsen Next Lever gruppen er en gensidig fordelagtig relation mellem deltagerne, hvor deltagerne bidrager aktivt til at styrke relationerne.

Vi skaber synergi og momentum så vi bedst muligt kan støtte Anders Thomsen.

Som NEXT LEVEL PARTNER bliver du inviteret til 7 netværksarrangementer i 2019. En detaljeret plan for arrangementerne offentliggøres i forbindelse med vores traditionelle Sæson- Kickoff, der afholdes i Februar 2019 på Cafe Kræz i Odense.

Vi arrangerer også en årlig speedway rejse til Polen, hvor Anders Thomsen kører i Ekstraligaen. Transport og overnatning er her for egen regning, mens vi sørger for VIP Hospitality på løbsdagen.

Som Next Level Partner får desuden eksponering af dit logo på Anders Thomsen Racings hjemmeside ligesom du løbende vil modtage nyhedsbreve for at være maksimalt opdateret i forhold til Anders’ resultater både herhjemme og i udlandet.

Der er mange virkeligt solide argumenter, der taler for at blive en del af Anders Thomsen Racing Next Level.

Kontakt os gerne for en præsentation af mulighederne.

KONTAKT